Veertje logo Praktijk LichterLeven

Zet hier jouw eerste stap naar meer vrijheid

Heb je vragen of wil je een behandeling plannen?

Voel je welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

06 28 55 39 03

ingridweijers84@hotmail.com

Rembrandtsingel 7, 2231BK Rijnsburg

volg mij ook via

CAT 2024

“Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl

Wat is het doel van holistische therapie?

Het doel van holistische therapie is om individuen te ondersteunen bij het herstellen van balans en harmonie in hun leven. Als holistisch therapeut gebruik ik Reiki, familieopstellingen en andere behandelingen om cliënten te helpen diepgaande veranderingen te realiseren.


Hoe lang duurt een holistische behandeling?

De duur van een holistische behandeling varieert, afhankelijk van de behoeften van de cliënt. Gemiddeld duurt een behandeltraject tussen de 3 en 6 maanden. Gedurende deze periode werken we samen aan bewustwording, het vinden van de oorzaak van klachten en het toepassen van effectieve behandelmethoden.


Wat zijn de voordelen van Reiki?

Reiki biedt talloze voordelen voor ons fysieke, mentale, emotionele en energetische welzijn. Het helpt bij het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning, het verbeteren van energie en het ondersteunen van het natuurlijke genezingsproces. Door Reiki te integreren in ons leven, kunnen we een diepere verbinding met onszelf ervaren.